Znanje sejemo že 27 let

  Od leta 1989 dalje z našimi razvojnimi, svetovalnimi in izobraževalnimi storitvami spodbujamo ustvarjalen razvoj odraslih.   Sprejemanje in podajanje inf...

Učinkovit tim

  Ko izhajamo iz načel in meril odličnosti EFQM in modelov Clausa Møllerja, zelo hitro transformiramo heterogeno skupino v usklajen tim.   Vodenje ljudi za...

Odlično podjetje

  Managerjem v pomoč za hitrejše uveljavljanje poslanstva, vizije in poslovnih ciljev ter za učinkovito obvladovanje sprememb.   V različnih oblikah indivi...

 • Znanje sejemo že 27 let

 • Učinkovit tim

 • Odlično podjetje

Print E-mail

KOLEGIJ/SKUPINA ZMORE VEČ

 

Imate občutek, da bi kolegij/skupina zmogla več? Bi lahko bili člani bolje pripravljeni in učinkoviteje delovno sodelovali? So vam člani v premajhno pomoč pri izvajanju dogovorov? Menite, da nosite preveč odgovornosti? Vas večkrat presenetijo informacije iz »baze«? Vidite še veliko rezerv/potencialov? 

 

CILJI


Izboljšati komunikacijsko in poslovno učinkovitost članov kolegija ali projektne skupine.

  

PRIČAKOVANA AKTIVNOST (PRISPEVEK) UDELEŽENCEV


Vodja kolegija/skupine ima izraženo potrebo za izboljšanje dela kolegija/skupine. Aktivno sodelovanje z vodjem delavnice v pripravi, izvedbi in preveritvi skupinskega dela.

 

OBSEG SVETOVANJA in DELAVNICE


16 ur (4–8 srečanj) sodelovanja v delu kolegija/skupine od načrtovanja do izpopolnjevanja.


OKVIRNA VSEBINA in OBDELANA SNOV


Program se izvaja v pomoč direktorju/vodji, da se skozi aktivne metode dela stalno razširjajo sposobnosti udeleženih za doseganje višje kakovosti poslovnih procesov, izdelkov in storitev za končne odjemalce. Uporabljamo različne oblike in sredstva za zastavljanje in doseganje razvojnih in poslovnih ciljev ter upravljanje sprememb zaposlenih za uveljavljanje osebnih in skupnih vizij in strategij. Koraki v programu »Kolegij/skupina zmore več« so vedno organizirani, postopni in načrtovani v povezavi s konkretno prakso sodelujočih in tako takoj preverljivi v kakovosti dela posameznika, skupine in organizacije.

Okvirni sklopi in obdelane vsebine:

 • Individualna svetovanja in pomoč direktorju/vodji v pripravah in delu kolegija/skupine.
 • Sodelovanje pri delu kolegija kot supervizor so-delovanja, demonstrator, moderator ali predavatelj v vseh fazah delovanja (načrt, izvedba, preveritev, izboljšanje).
 • Izdelava osebnega načrta razvoja za vsakega člana kolegija/skupine za razvoj potrebnih kompetenc, ki bodo krepile skupinsko delo.
 • Po naročilu izdelamo dokumentirano analizo stanja funkcionalnih usposobljenosti zaposlenih in/ali program razvoja zaposlenih po fazah (podjetje, delovna skupina, posameznik; ekonomski, vsebinski, metodični, časovni načrt; kakovost; funkcionalno, splošno znanje in veščine; upravljanje, zadovoljstvo, voditeljstvo ...).


KAJ PRIDOBITE?

 

 • Večje funkcionalne sposobnosti članov kolegija/skupine za učinkovito opravljanje zadanih nalog.
 • Novo znanje in poslovne ideje, predloge izboljšav, inovacije, prihranke. 
 • Večjo motiviranost za lasten uspeh in uspeh podjetja, boljše odnose in sodelovanje zaposlenih.
 • Boljše sodelovanje z zaposlenimi, kupci in dobavitelji za boljše poslovne rezultate.

 

 

 
AGORA d.o.o. - Parmova 53 - 1000 Ljubljana - Tel: 01/280-16-20 - Email: agora@agora.si
(C) 2018 - AGORA d.o.o.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information