Znanje sejemo že 27 let

  Od leta 1989 dalje z našimi razvojnimi, svetovalnimi in izobraževalnimi storitvami spodbujamo ustvarjalen razvoj odraslih.   Sprejemanje in podajanje inf...

Učinkovit tim

  Ko izhajamo iz načel in meril odličnosti EFQM in modelov Clausa Møllerja, zelo hitro transformiramo heterogeno skupino v usklajen tim.   Vodenje ljudi za...

Odlično podjetje

  Managerjem v pomoč za hitrejše uveljavljanje poslanstva, vizije in poslovnih ciljev ter za učinkovito obvladovanje sprememb.   V različnih oblikah indivi...

 • Znanje sejemo že 27 let

 • Učinkovit tim

 • Odlično podjetje

Print E-mail

KATALOG INFORMACIJSKO RAČUNALNIŠKIH ZNANJ IN SPRETNOSTI

 

Namenjen je organizacijam, ki želijo povečati rentabilnost svoje investicije v računalniško strojno in programsko opremo. Katalog vsebuje opisane informacijsko-računalniške standarde znanj in spretnosti za vsako delovno mesto v svoji organizaciji, kjer se uporablja informacijska tehnologija. S katalogom bo organizacija učinkoviteje odpravila pomanjkljivosti ter bolje zadovoljevala potrebe kupcev, dobaviteljev in zaposlenih.

 

CILJI


Izdelan Katalog informacijsko-računalnikih znanj in spretnosti za vsako delovno mesto, kjer se uporablja informacijska tehnologija.


ČASOVNI OBSEG


Za kooperativnega naročnika z do 30 delovnimi mesti potrebujemo, od dneva potrditve ponudbe do izdelave končne verzije, približno 45 dni.


VSEBINA


Prvi korak k boljši izkoriščenosti računalniške strojne in programske opreme je popis potrebnih informacijsko-računalniških znanj in spretnosti za vsako tipično delovno mesto. Ta znanja in spretnosti se lahko dodajo k opisom delovnih mest ali pa jih pripravimo v posebnem katalogu.

 

Priprava kataloga običajno poteka po naslednjih korakih:

 • Agora in naročnik se v fazi priprav seznanita s stanjem in potrebami ter uskladita tipična delovna mesta ter okvirne stopnje in vsebine standardov.
 • V Agori pripravimo osnutek kataloga (namen, področje in trajanje veljavnosti, roki pridobitve in preveritve znanj in spretnosti, opisi za vsako delovno mesto, nosilci in rok uveljavitve) ter ga predstavimo odgovornim osebam naročnika.
 • Po dopolnitvah naročnika izdelamo predlog, ki ga predstavimo odgovornim in zaposlenim naročnika.
 • Na osnovi predlogov zaposlenih in naročnika izdelamo končno verzijo kataloga ter ga predamo odgovorni osebi naročnika v izvajanje.


KAJ PRIDOBITE?

 

 • Zniževanje skritih stroškov zaradi nevešče uporabe računalniške tehnologije.
 • Časovne in finančne prihranke zaradi prihodnje večje produktivnosti in kakovostnejših rezultatov dela.
 • Hitrejše in cenejše usklajevanje razvojnih potreb in želja uporabnikov in organizacije.
 • Celovit in s potrebami usklajen sistem priporočenih informacijsko-računalniških znanj in spretnosti.
 • Enostavno obvladovanje in nadgrajevanje ob spremembah informacijske tehnologije.

 

 

 
AGORA d.o.o. - Parmova 53 - 1000 Ljubljana - Tel: 01/280-16-20 - Email: agora@agora.si
(C) 2018 - AGORA d.o.o.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information